V1. Bun bo xao/ Bun ga xao Stekt oksefilet/kyllingfilet server med agurk, urte og risnudler og fiskesaus Beef/chicken served with cucumber, herbs and rice noodles and fish sauce (*H,P) | 169/189 |
V2. Bun cha gio 2 vårruller servert med agurk, urter og risnudler og fiskesaus Springrolls served with cucumber, herb and rice noodles and fish sauce (*H,SK,P) | 169/186 |
V3. Vit/Tom/Ga – Xao Gung Woket and, kylling eller scampi med ferske grønnsaker, ingefær ,cashewnøtter og chilisaus Duck, chicken or scampi woked with, ginger, vegetables, cashews and chili sauce | 185/204 |
V6. Bo Xao Cari Okseindrefilet woket i karri saus og grønnsaker Beef Tenderloin in spicy curry sauce with vegetables (**H, S, F, BL) | 199/219 |
V7. Bo Luc Lac Okseindrefilet woket i østerssaus, hvitløk, tomat og pepper Beef woked with oyster sauce, garlic, tomato and pepper (*H, S, F, E, F, BL) |
199/219 |
V8. Bo Xao Lan Stekt biff med grønnsaker i kokosmelk, karri og peanøtter Fried biff with curry sauce and coconut milk and peanut (*H, S, E, P, F, BL) | 199/219 |
V10. Mi Xao Tom/Ga Stekte nudler med kongereker eller kylling og grønnsaker Fried noodles with shrimp or chicken and vegetables(*H, S, SK, BL) | 169/186 |
V11 .Mi Xao Hai San Stekte nudler med kongereker, kamskjell, blekksprut og grønnsaker Fried noodles with shrimp, scallop, squid and vegetables (*H, S, SK, BL) | 189/208 |
V12. Hu Tieu Xao Tom va Ga Stekte risnudler med kongereker og kylling og grønnsake Fried rice noodles with shrimp og chicken and vegetables (*H, S, SK, BL) |
169/186 |
V15: Bo Xao Xa Ot (*H, F, SE, BL) Stekt biff med paprika, løk, gressløk, sitrongress og chili (sterk) Fried beef with lemongrass, pepper, chili, and sesame (*H) | 199/219 |
H: Hvete | SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtt | S: Soya | M: Melk | N: Nøtter | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø | B: Bløtdyr Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Vennligst informer om dine allergier |