K1. Gong Bao *H, S, CA, SK, F, BL En krydret rett med kylling eller scampi med ferske grønnsaker, cashewnøtter og chilisaus A spicy dish with chicken or scampi, fresh vegetables, cashews and chili sauce | 185/204 |
K2. Szechuan *S,H, F, BL Mørnet indrefilet eller kylling woket med dagens ferske grønnsaker (spicy) Tenderized beef or chicken cooked with vegetables | 199/219 |
K3. Ala And *H, S Grillet andebryst med ferske grønnsaker og hoisinsaus (medium sterk) Grilled duck with vegetables, hoisin sauce and rice | 199/219 |
K4. Pepperbiff med cognac *H,S Marinert indrefilet med cognac, hvitløk, chili og hotbeansaus (medium sterk) Tenderized beef with cognac, garlic, chili and hot bean sauce | 199/219 |
K5. Crispy Duck (½ and for 2 personer) *H, S Serveres med diverse grønnsaker, hoisinsaus og ”pannekaker” Crispy duck with vegetables, hoisin sauce and pancakes K6. Chop Suey *H,S En klassisk kinesisk rett laget av biff og grønnsaker Chinese dish with biff and vegetables K7. Stekt Ris *H,E,F Stekt ris med kylling, grønnsaker og egg Fried rice with egg, chicken and vegetables |
419/459 199/219 159/183 |