Vietnamesiske retter

V1. Bun bo xao/ Bun ga xao
Stekt oksefilet/kyllingfilet server med agurk, urte og risnudler og fiskesaus
Beef/chicken served with cucumber, herbs and rice noodles and fish sauce (*H,P)
179/197​
V2. Bun cha gio
2 vårruller servert med agurk, urter og risnudler og fiskesaus
Springrolls served with cucumber, herb and rice noodles and fish sauce (*H,SK,P)
179/197​
V3. Vit/Tom/Ga – Xao Gung
Woket and, kylling eller scampi med ferske grønnsaker, ingefær ,cashewnøtter og chilisaus
Duck, chicken or scampi woked with, ginger, vegetables, cashews and chili sauce
185/204
V6. Bo Xao Cari
Okseindrefilet woket i karri saus og grønnsaker
Beef Tenderloin in spicy curry sauce with vegetables (**H, S, F,  BL)
209/229
V7. Bo Luc Lac
Okseindrefilet woket i østerssaus, hvitløk, tomat og pepper
Beef woked with oyster sauce, garlic, tomato and pepper (*H, S, F, E, F,  BL)
209/229
V8. Bo Xao Lan
Stekt biff med grønnsaker i kokosmelk, karri og peanøtter
Fried biff with curry sauce and coconut milk and peanut (*H, S, E, P, F, BL)
209/229
V10. Mi Xao Tom/Ga
Stekte nudler med kongereker eller kylling og grønnsaker
Fried noodles with shrimp or chicken and vegetables(*H, S, SK,  BL)

179/197​
V11 .Mi Xao Hai San
Stekte nudler med kongereker, kamskjell, blekksprut og grønnsaker
Fried noodles with shrimp, scallop, squid and vegetables (*H, S, SK, BL)
199/219
V12. Hu Tieu Xao Tom va Ga
Stekte risnudler med kongereker og kylling og grønnsake
Fried rice noodles with shrimp og chicken and vegetables (*H, S, SK,   BL)
185/204
V15: Bo Xao Xa Ot (*H, F, SE,   BL) 
Stekt biff med paprika, løk, gressløk, sitrongress og chili (sterk) 
Fried beef with lemongrass, pepper, chili, and sesame (*H)
​199/219
H: Hvete | SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtt | S: Soya | M: Melk | N: Nøtter | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø |
B: Bløtdyr

​Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Vennligst informer om dine allergier