V1. Bun bo xao/ Bun ga xao 145/160 Stekt oksefilet/kyllingfilet server med agurk, urte og risnudler og fiskesaus Beef/chicken served with cucumber, herbs and rice noodles and fish sauce (*H,P)
V2. Bun cha gio 145/160 2 vårruller servert med agurk, urter og risnudler og fiskesaus Springrolls served with cucumber, herb and rice noodles and fish sauce (*H,SK,P)
V3. Vit/Tom/Ga – Xao Gung 169/186 Woket and, kylling eller scampi med ferske grønnsaker, ingefær ,cashewnøtter og chilisaus Duck, chicken or scampi woked with, ginger, vegetables, cashews and chili sauce
V4. Ga/Tom chua ngot 169/186 Innbakt kyllingfilet eller scampi i sursøtsaus. Deep fried chicken or shrimp with sweet and sour sauce. *H, SK
V5. Do Bien Xao Cari 179/197 Stekte kongereker, blekksprut og kamskjell woket med grønnsaker og curry Fried shrimp, squid and scallops woked with vegetables and curry
V6. Bo Xao Cari 189/208 Okseindrefilet i karri saus og grønnsaker Beef Tenderloin in spicy curry sauce with vegetables (*H,S)
V7. Bo Luc Lac 189/208 Okseindrefilet woket i østerssaus, hvitløk, tomat og pepper Beef woked with oyster sauce, garlic, tomato and pepper *H, S
V8. Bo Xao Lan 189/208 Stekt biff med grønnsaker i kokosmelk, karri og peanøtter Fried biff with curry sauce and coconut milk and peanut (*H,S, E, P)
V9. Bo/ Hai San Xao Thap Cam 179/197 Stekt biff eller sjømat med grønnsaker og østersaus Fried beef or seafood with vegetables and oyster sauce (*H,S, SK, BL)
V10. Mi Xao Tom/Ga 149/165 Stekte nudler med kongereker eller kylling og grønnsaker Fried noodles with shrimp or chicken and vegetables(*H,S, SK)
V11 .Mi Xao Hai San 169/186 Stekte nudler med kongereker, kamskjell, blekksprut og grønnsaker Fried noodles with shrimp, scallop, squid and vegetables (*H,S, SK, BL)
V12. Hu Tieu Xao Tom va Ga145/160 Stekte risnudler med kongereker og kylling og grønnsake Fried rice noodles with shrimp og chicken and vegetables (*H,S,SK)
V13. Hu Tieu Xao Hai San 169/186 Stekte risnudler med kongereker, kamskjell, blekksprut og grønnsaker Fried rice noodles with shrimp, scallop, squid and vegetables (*H,S, SK, BL)
V14. Bo Xao Me *H, S, SE 189/208 Stekt biff med paprika, sesamfrø, chilipepper, paprika og løk Fried beef with pepper, chili, and sesame (*H,S, SE)
V15: Bo Xao Xa Ot *H 189/208 Stekt biff med paprika, løk, gressløk, sitrongress og chili (sterk) Fried beef with lemongrass, pepper, chili, and sesame (*H)
H: Hvete | SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtt | S: Soya | M: Melk | N: Nøtter | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesamfrø | B: Bløtdyr Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten disse. Vennligst informer om dine allergier.