Kinesiske retter

K1. Gong Bao *H, S, CA, SK, F,  BL
En krydret rett med kylling eller scampi med ferske grønnsaker, cashewnøtter og chilisaus
A spicy dish with chicken or scampi, fresh vegetables, cashews and chili sauce
185/204
K2. Szechuan *S,H, F, BL
Mørnet indrefilet eller kylling woket med dagens ferske grønnsaker (spicy)
Tenderized beef or chicken cooked with vegetables
199/219
K3. Ala And *H, S
Grillet andebryst med ferske grønnsaker og hoisinsaus (medium sterk)
Grilled duck with vegetables, hoisin sauce and rice
199/219
K4. Pepperbiff med cognac *H,S
Marinert indrefilet med cognac, hvitløk, chili og hotbeansaus (medium sterk)
Tenderized beef with cognac, garlic, chili and hot bean sauce
199/219
K5. Crispy Duck (½ and for 2 personer*H, S
Serveres med diverse grønnsaker, hoisinsaus og ”pannekaker”
Crispy duck with vegetables, hoisin sauce and pancakes 

K6. Chop Suey *H,S
En klassisk kinesisk rett laget av biff og grønnsaker
Chinese dish with biff and vegetables
379/418



199/219
v