Kinesiske retter

K1. Gong Bao
En krydret rett med kylling eller scampi med ferske grønnsaker, cashewnøtter og chilisaus
A spicy dish with chicken or scampi, fresh vegetables, cashews and chili sauce
169/186
K2. Szechuan
Mørnet indrefilet eller kylling woket med dagens ferske grønnsaker (spicy)
Tenderized beef or chicken cooked with vegetables
179/197
K3. Ala And
Grillet andebryst med ferske grønnsaker og hoisinsaus (medium sterk)
Grilled duck with vegetables, hoisin sauce and rice
179/197
K4. Pepperbiff med cognac
Marinert indrefilet med cognac, hvitløk, chili og hotbeansaus (medium sterk)
Tenderized beef with cognac, garlic, chili and hot bean sauce
179/197
K5. Crispy Duck (½ and for 2 personer)
Serveres med diverse grønnsaker, hoisinsaus og ”pannekaker”
Crispy duck with vegetables, hoisin sauce and pancakes 

K6. Chop Suey
En klassisk kinesisk rett laget av biff og grønnsaker
Chinese dish with biff and vegetables






349/384



179/197
v